Top vakantiehuisje Languedoc-Roussillon 🏕️ Domaine Presqu'ile de La Franqui

Prijs€462,-€770,- -40%
Vertrek opZaterdag 10 september 2022
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieLodgetent 5 pers
Bestemming Frankrijk »  Languedoc-Roussillon »  Leucate-La Franqui
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieBungalowSpecials
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij BungalowSpecials

Goedkope vakantiehuisje Frankrijk ✅ 7 Dagen logies in Domaine Presqu'ile de La Franqui, Leucate-La Franqui ✅ € 462,-  ✅ Top vakantiehuisje Languedoc-Roussillon - Frankrijk met vertrek op zaterdag 10 september 2022 ✅ Veilig boeken bij BungalowSpecials met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Bungalowpark Domaine Presqu'ile de La Franqui

Dit nieuwe luxe autovrije glampingdorp is gebouwd op het zandstrand van La Franqui en biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie; luxe accommodaties, een spa- en wellnesscentrum, een kinderclub en een bar. Tevens is er een restaurant op het strand.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 10 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder BungalowSpecials, op datum van publicatie: 2022-07-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!