Boekingskorting vakantiehuisje Languedoc-Roussillon 🏕️ Les Albères 7 Dagen €354,-

Prijs€354,-€610,- -42%
Vertrek opZaterdag 8 april 2023
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieStacaravan Féérique 3 slk
Bestemming Frankrijk »  Languedoc-Roussillon »  Laroque-des-albères
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieBungalowSpecials
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij BungalowSpecials

Stuntprijs vakantiehuisje Frankrijk ✅ 7 Dagen logies in Les Albères, Laroque-des-albères € 354,-  ✅ Boekingskorting vakantiehuisje Languedoc-Roussillon - Frankrijk met vertrek op zaterdag 8 april 2023 ✅ Veilig boeken bij BungalowSpecials met repatriëring bij calamiteiten.

9

Bungalowpark Les Albères

Camping Les Albères biedt u een verwarmd waterpark binnen en buiten, met glijbanen. Verder is er een multisportveld, met collectieve speltoernooien die regelmatig worden georganiseerd door het animatieteam. Ook is er gedurende de Franse schoolvakanties een kinderclub met leuke activiteiten voor de jonge kampeerders tussen 4 en 17 jaar. Natuurlijk ontbreekt ook de fietsverhuur niet waardoor je op je gemak de omgeving kunt verkennen.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 8 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder BungalowSpecials, op datum van publicatie: 2023-01-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!