Last minute vakantiehuisje Limousin 🏕️ Lac de Thoux St Cricq

Prijs (per accommodatie)€447,-€828,- -46%
Vertrek opZaterdag 28 augustus 2021
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieTent Premium Safari XL
Bestemming Frankrijk »  Limousin »  Thoux
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieVacanceselect
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Vacanceselect

Goedkope zomervakantie Frankrijk ✅ 7 Dagen logies in Lac de Thoux St Cricq, Thoux ✅ € 447,- per accommodatie ✅ Last minute vakantiehuisje Limousin - Frankrijk met vertrek op zaterdag 28 augustus 2021 ✅ Veilig boeken bij Vacanceselect met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Bungalowpark Lac de Thoux St Cricq

Camping Lac de Thoux is gelegen in een gebied waar ruimte en rust nog gewoon zijn. Door de ligging aan het gelijknamige meer is het een ideale camping voor watersportliefhebbers, alleen ongemotoriseerde vaartuigen zijn toegestaan. Als gast beschik je over een heerlijk aquapark met 2 glijbanen, dat op een gescheiden deel van de camping ligt, hierdoor heb je geen overlast op de camping zelf. Natuurlijk is er in het hoogseizoen ook een animatieteam, dat diverse activiteiten organiseert voor jong en oud. De omgeving leent zich bij uitstek om te fietsen of te wandelen. Cultuur opsnuiven doe je in Toulouse, de stad die op ongeveer 35 autominuten afstand ligt. Heb je na een lange dag geen zin om te koken? geen punt je kunt hier heerlijke streekgerechten afhalen of gewoon gezellig in het restaurant eten, om aansluitend te genieten van het animatieprogramma.

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 28 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Vacanceselect, op datum van publicatie: 2021-08-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!