Aanbieding vakantiehuisje Pays de la Loire 🏕️ La Grande Côte

Prijs€261,-€408,- -36%
Vertrek opZaterdag 10 september 2022
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieSandaya Tent 4/5 pers 2 slk
Bestemming Frankrijk »  Pays de la Loire »  La Barre de Monts
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieVacanceselect
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Vacanceselect

Goedkope vakantiehuisje Frankrijk ✅ 7 Dagen logies in La Grande Côte, La Barre de Monts ✅ € 261,-  ✅ Aanbieding vakantiehuisje Pays de la Loire - Frankrijk met vertrek op zaterdag 10 september 2022 ✅ Veilig boeken bij Vacanceselect met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Bungalowpark La Grande Côte

Camping La Grande Côte wacht op u voor een relaxte vakantie aan het water in de Vendée. Met zijn directe toegang tot het fijne zandstrand van Fromentine, in een groene omgeving met uitzicht op het eiland Noirmoutier, is Camping la Grande Côte ideaal om de omgeving te verkennen. Slechts 400 meter scheiden de camping en de steiger voor de veerboot naar het eiland “Ile de Yeu”, een juweel van de Vendée gelegen voor de Atlantische kust.Op zoek naar meer luxe en comfort? In een voetgangersgebied verwelkomen de 'Premium' accomodaties je voor een vakantie op topniveau.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 10 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Vacanceselect, op datum van publicatie: 2022-07-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!