Super vakantiepark Poitou-Charentes 🏕️ Amis de la Plage

Prijs€298,-€497,- -40%
Vertrek opZaterdag 20 mei 2023
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieSandaya Lodge Safari 1 slk
Bestemming Frankrijk »  Poitou-Charentes »  Le Bois-Plage-en-Ré
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieBungalowSpecials
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij BungalowSpecials

Goedkope vakantiepark Frankrijk ✅ 7 Dagen logies in Amis de la Plage, Le Bois-Plage-en-Ré ✅ € 298,-  ✅ Super vakantiepark Poitou-Charentes - Frankrijk met vertrek op zaterdag 20 mei 2023 ✅ Veilig boeken bij BungalowSpecials met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Bungalowpark Amis de la Plage

Camping les Amis de la Plage is ideaal gelegen om het eiland Ile de Ré per fiets te verkennen en biedt alles voor een geslaagde vakantie aan zee. Met zijn directe toegang tot een van de mooiste stranden van het eiland, het strand van Pas de Bœufs, Kilometers fijn zand wachten op u om te luieren of te spelen met de oceaangolven. Windsurfen, surflessen, kitesurfsessies: de sportieve uitdagingen en sensaties wachten op je op Camping les Amis de la Plage.Als je de camping verlaat, moet je absoluut de markt van Bois-Plage verkennen, de grootste van het eiland, of breng een bezoek aan het authentieke, maar vooral gezellige havenstadje La Rochelle met o.a. zijn havenrondvaarten verkennen.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 20 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder BungalowSpecials, op datum van publicatie: 2022-10-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!