Vakantiedeal vakantiehuisje Provence-Alpes-Côte d'Azur 🏕️ Holiday Green

Prijs (per accommodatie)€489,-€802,- -39%
Vertrek opZaterdag 11 juni 2022
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieStacaravan Plus 2 slk airco
Bestemming Frankrijk »  Provence-Alpes-Côte d'Azur »  Fréjus
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieVacanceselect
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Vacanceselect

Goedkope vakantiehuisje Frankrijk ✅ 7 Dagen logies in Holiday Green, Fréjus ✅ € 489,- per accommodatie ✅ Vakantiedeal vakantiehuisje Provence-Alpes-Côte d'Azur - Frankrijk met vertrek op zaterdag 11 juni 2022 ✅ Veilig boeken bij Vacanceselect met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Bungalowpark Holiday Green

Camping Holiday Green iseen naam die al vele jaren in ons programma aanwezig is, een heerlijke campingmet uitstekende faciliteiten. Helemaal wanneer komend voorjaar het nieuweaquapark met diverse glijbanen en waterspelen geopend wordt. Jong en oud zullenzich uitstekend vermaken, in het Californianstyle zwembad, op de glijbanen ofgewoon liggend op een strandbed met een goed boek!Zoals het een waregezinscamping betaamt, kent ook Camping Holiday Green een gevarieerdanimatieprogramma met activiteiten voor jong en oud. Van de miniclub enkinderboerderij naar de activiteiten voor tieners tot aan de meestspectaculaire avondshows, er is altijd wel iets te beleven. Ga je er lieverzelf op uit? Huur dan een mountainbike of ga wandelen met een gids in het.
Esterel gebergte. Maar vergeet niet ook even tijd voor jezelf in te plannen, de.
Spa en Wellness faciliteiten wacten op je. Zin in een dagje strand?Neem de shuttlebus naar het strand, geen stress om een parkeerplek tebemachtigen. Instappen doe je voor de campingreceptie en binnen no time sta jeop een prachtig wit zandstrand. In de omgeving van Holiday Greenvind je verder een uitgebreid aanbod aan excursiemogelijkheden. Bezoek het oude.
Fréjus met overblijfselen uit de Romeinse tijd, leuke straatjes en bij de haventalrijke gezellige bars en eettentjes. Of rijd naar jetset paradijzen als.
Cannes en St. Tropez en spot beroemdheden. Geen punt om even te rijden? Dan isdit je kans om de indrukwekkende Gorges du Verdon te bewonderen; de grootstekloof van Europa die eindigt in het stuwmeer Lac de Sainte-Croix. Kortom aanvariatie geen gebrek tijdens je vakantie op Camping Holiday Green!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 11 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Vacanceselect, op datum van publicatie: 2022-01-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!