Last minute vakantiepark Gelderland 🏕️ Glamp Outdoorcamp Achterhoek - Italiaanse Meren

Prijs (per accommodatie)€819,-€881,- -7%
Vertrek opZaterdag 25 september 2021
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieTent Woody Lodge XL 3 slk
Bestemming Nederland »  Gelderland »  Kotten
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieVacanceselect
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Vacanceselect

Goedkope vakantiepark Nederland ✅ 7 Dagen logies in Glamp Outdoorcamp Achterhoek - Italiaanse Meren, Kotten ✅ € 819,- per accommodatie ✅ Last minute vakantiepark Gelderland - Nederland met vertrek op zaterdag 25 september 2021 ✅ Veilig boeken bij Vacanceselect met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Bungalowpark Glamp Outdoorcamp Achterhoek - Italiaanse Meren

Altijd al willen kennismaken met Glamping of ben je reeds een ervaren Glamper? Op Glamp Outdoorcamp locatie Achterhoek - Italiaanse meren vind je wat je zoekt. Uitstekend ingerichte tenten voorzien van sanitair en al het nodige comfort. Op deze locatie kun je gebruik maken van alle faciliteiten op het naastgelegen vakantiepark, zo profiteer je van een buitenzwembad met peuterbad en een leuke speeltuin. De schitterende omgeving verken je per fiets, deze neem je zelf mee of je huurt er één op het park. Na een heerlijke dag heb je de keuze uit zelf koken met lokaal gekochte verse ingrediënten of verwen jezelf en ga heerlijk eten in het restaurant. Moe maar voldaan val je heerlijk in slaap, om de volgende ochtend uitgerust wakker te worden van kwetterende vogels. Voor verse broodjes hoef je niet ver te reizen, de parkwinkel heeft alles wat je nodig hebt! Kortom op en top onthaasten in de Achterhoek!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Vacanceselect, op datum van publicatie: 2021-09-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!