Waterworld Waterpark - Ayia Napa

Waterworld in Grieks Cyprus is hét van Cyprus. Met vele spannende glijbanen en tal van van waterattracties is dit een waterparadijs voor kinderen van alle leeftijden! Hier zal iedereen zich de hele dag vermaken. Het is een spetterend dagje uit tijdens je zonvakantie Cyprus.

Zwemparadijs Cyprus: Waterworld 

Met de vele zwembaden en glijbanen is Waterworld een fantastisch . Enorme sensationele glijbanen als The Fall of Icarus, The Quest of Heracles en The Drop to Atlantis lijken zo in avonturen van Griekse helden thuis te horen. In het hele waterpark vindt je het Griekse mythen thema terug in de spannende attracties. Er is spanning en ontspanning voor iedereen. De jongste kinderen vermaken zich in The Trojan Adventure, Danaides Waterworks en de Atlantis Activity pool. In het park is ook spanning op het droge te vinden. Zo is er een kartbaan bij het waterpark. 

Ontspanning in Waterworld

In Aphrodites Pools kan lekker gerelaxed worden. Hier kun je op massagebanken in het water liggen terwijl de luchtbubbels je fijn masseren. Dein lekker op de golven in het golfslagbad en laat je op een rubberbootje over Odyssey rivier dobberen. Wil je wat meer privé ontspannen, dan kun je VIP lounges huren om even bij te komen. Wil je iets bijzonders? Ga dan naar de Hygeia Fish Spa, waar kleine visjes huidschilfertjes van je voeten en benen eten, terwijl je lekker ontspant. 

lees verder...

Vind hier de goedkoopste vakanties

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweeragia napa

Verwacht voor morgen: onbewolkt
26°C 0mm
3m/s 47% 0%
23 september
26°C / 16°C
onbewolkt
24 september
26°C / 15°C
onbewolkt
25 september
26°C / 15°C
onbewolkt
26 september
26°C / 17°C
onbewolkt
27 september
25°C / 17°C
onbewolkt
28 september
27°C / 16°C
onbewolkt