Waterworld - Lloret de mar

Oneindige waterpret aan de Costa Brava in Waterworld Lloret de Mar! Het enorme heeft spectaculaire glijbanen, wilde rivieren, golfslagbad en vele andere attracties. Water World in Lloret de Mar is de perfekte plaats om een paar onvergetelijke dagen door te brengen met familie en vrienden.

Sensationeel waterpark Costa Brava

Waterworld Lloret de Mar is een sensationeel waterpark. Er zijn spectaculaire en supersnelle glijbanen. X-treme Mountain is zelfs 200 meter lang! En dan kun je in het waterpark ook nog eens bungeejumpen. Maar niet alleen de echte adrenaline junkies zullen zich hier vermaken. Voor families en kinderen zijn er veel spannende en ontspannende attracties. Met een enorm golfslagbad, wilde rivieren en familie-lagunes, bubbelbaden. 

Diensten en faciliteiten in Waterworld

In het park zijn allerlei voorzieningen om je een onvergetelijke dag te bezorgen. Zo is er bijvoorbeeld een gratis bus dienst vanaf Lloret de Mar, Tossa, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar en Calella. Je kunt lockers huren om je waardevolle spullen in te bewaren en er is een winkel waar je de nodige zwemspullen kunt verkrijgen. En dan zijn er natuurlijk nog talloze eetgelegenheden in het park, waaronder een Cervecería.

lees verder...

Vind hier de goedkoopste vakanties

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweerlloret de mar

Verwacht voor morgen: lichte regen
24°C 0mm
7m/s 44% 25%
23 september
22°C / 13°C
geheel bewolkt
24 september
25°C / 12°C
onbewolkt
25 september
19°C / 14°C
lichte regen
26 september
23°C / 12°C
onbewolkt
27 september
24°C / 11°C
zwaar bewolkt
28 september
20°C / 11°C
lichte regen