PortAventura Caribe Aquatic Park - Salou

Costa Caribe is onderdeel van het enorme pretpark PortAventura vlak bij Salou. Met vele spannende waterattracties voor jong en oud, is Costa Caribe de ideale plek om af te koelen tijdens je zonvakantie aan de Costa Dorada!

Costa Dorada waterpark Costa Caribe

Met de El Tífon en de King Khajuna heeft Costa Caribe twee intens sensationele glijbanen, waarbij je met de King Khajuna een stijle afdaling maakt van maar liefst 31 meter! Maar aan de Costa Caribe tref je veel meer spannende glijbanen en attracties. Dobber op een rubberbootje over de El Río Loco of ga met een bootje van de El Torrente glijbaan. In het golfslagbad El Triángulo de las Bermudas zullen al je zorgen verdwijnen.

Costa Caribe voor kinderen

Ook voor jonge kinderen zijn er leuke attracties om in te spetteren. El Gran Caribe is een indoor waterpark, speciaal voor de jongsten, maar ook in de rest van het park vind je leuke attracties voor jongere kinderen en het hele gezin. El Galeón Pirata, Sésamo Beach en Playa Paraíso bieden plezier voor iedereen.

Restaurants in Costa Caribe

Tijdens een dagje uit in een waterpark mag het aan lekker eten natuurlijk niet ontbreken. In de restaurants Reggae Café, Focacceria, the Surfer en La Cabaña vind iedereen zijn favoriete snackmaaltijd. In Costa Caribe er niet alleen 4 verschillende restaurants, maar zijn er ook meerdere snackhoeken in het park.

lees verder...

Vind hier de goedkoopste vakanties

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweersalou

Verwacht voor morgen: onbewolkt
25°C 0mm
3m/s 65% 0%
20 juli
25°C / 23°C
onbewolkt
21 juli
25°C / 24°C
onbewolkt
22 juli
26°C / 24°C
onbewolkt
23 juli
26°C / 24°C
onbewolkt
24 juli
26°C / 24°C
onbewolkt
25 juli
25°C / 23°C
zwaar bewolkt