Siam Park ligt in de Costa Adeje op het Spaanse eiland Tenerife (Canarische Eilanden). Met een perfecte combinatie tussen spanning en ontspanning is Siam Park terecht het beste ter wereld. Met verbazingwekkende glijbanen, verrassende manieren om je te ontspannen en fantastische attracties voor het hele gezin!

Siam Park: The water kingdom

Siam Park Heeft attracties in 3 thema's. Adrenaline, Familie en Relax. De spannende glijbanen in het thema Adrenaline laten je bloed sneller stromen. Stort jezelf van de 28 meter hoge Tower of Power en schiet met 80 kilometer per uur door een aquarium gevuld met haaien, ervaar gewichtsloosheid in de Dragon en slinger van de berg in de spectaculaire Singha. Ook de spannende glijbanen Kinnaree, Mekong Rapids en The Vulcano mag je niet missen!

Siam park met de hele familie

Siam Park heeft spannende attracties voor het hele gezin om van te genieten. Race tegen elkaar van de Naga Racer, roetsj van de Sawasdee en the Giant, slinger gezamenlijk van de Jungle Snake, of klim, klauter en spetter gezamenlijk in The Lost City Het Siam Park heeft een enorm golfslag bad. De golven hier worden wel 3 meter hoog! Je kunt hier zelfs surfen. In het Siam Park er spanning en sensatie voor het hele gezin.

Relaxen in Siam Park

Om even bij te komen van alle spanning, kun je op verschillende manieren ontspannen in het Siam Park. Ga even lekker bij de Zeeleeuwen op het Sea Lion island kijken of dobber op een binnenband van de Mai Thai River. Ga lekker zonnebaden op het Siam Beach, hier ligt het witste zand van de Canarische eilanden. Je kunt in het Siam Park ook meer privé ontspannen in een Cabana, met onder andere hangmatten en TV. Lekker relaxen doe je ook in de Champagne club. Wanneer je over de Floating Market wandeld, kom je bij winkeltjes en eetgelegenheden. 

lees verder...

Vind hier de goedkoopste vakanties

 

 

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweertenerife

Verwacht voor morgen: onbewolkt
23°C 0mm
4m/s 84% 0%
23 september
22°C / 22°C
half bewolkt
24 september
22°C / 21°C
licht bewolkt
25 september
23°C / 22°C
onbewolkt
26 september
23°C / 22°C
half bewolkt
27 september
22°C / 22°C
zwaar bewolkt
28 september
22°C / 21°C
zwaar bewolkt