Aqualibi
Adres: Boulevard de l'Europe 100
1300
Waver
Waals-Brabant
België
Telefoon: +32-104-215-00
Website: https://www.aqualibi.be/nl

Het waterparadijs Aqualibi, vlakbij Brussel, is een zwemparadijs vol spetterende attracties voor jong en oud. Je vindt hier zwembaden en sensationele glijbanen, een wilde rivier en kinderzones vol speelplezier. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Aqualibi zwemparadijs!

Waterpark Aqualibi

Aqualibi staat garant voor een dag vol waterplezier. Je kunt hier heerlijk dobberen in het golfslagbad, in een bubbelbad en je kunt hier heerlijk laten meevoeren op een kalme stroom in het ontspanningsbad. Er zijn sensationele glijbanen, zoals de Jet, Surf en de supersnelle Flash waarin je een snelheid kunt halen van wel 50 kilometer per uur!. Natuurlijk is er ook een spectaculaire wilde rivier. Voor de jongste kinderen is er een kinderzone vol glijbanen, fonteinen en verrassingen en een mini beach. Aqualibi heeft een mooi groot restaurant, welke vanuit het gewoon te bereiken is. Hier kun je heerlijk zitten en een hapje eten. Er is een uitgebreid assortiment naar ieders smaak.

Vertier voor iedereen

Aqualibi biedt vermaak voor iedereen. Er zijn arrangementen voor jongeren, senioren, scholen, verenigingen en het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden. Met de uitstekende voorzieningen en arrangementen biedt Aqualibi een onvergetelijke belevenis voor iedereen.

lees verder...

Tarieven & openingstijden Aqualibi

Actuele gegevens per 21 september

Volwassene € 22,00
Kind 1m20 - 1m40 € 18,00
Kind 1m - 1m20 € 8,50
Kind < 1m Gratis -
Senior 55+ € 18,00
Mindervalide € 18,00
Zwangere vrouw Op vertoon van een medisch attest € 11,00
Aquacard € 135

alles bekijken...

Reviews 'Aqualibi Walibi - Brussel'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault