Aqua Mundo De Eemhof - Zeewolde


Aqua Mundo De Eemhof - Zeewolde

In de Aqua Mundo in De Eemhof kunt u lekker zwemmen. Maar naast het golfslagbad, de wildwaterbaan en de waterglijbanen, is er nog een unieke attractie. U kunt er ook surfen op de unieke Flow Rider.

CenterParcs Aanbiedingen

Dagje Centerparcs Aqua Mundo zwemparadijs

Het zwembad is plezier voor jong en oud. U kunt lekker relaxen in het bubbelbad of meedeinen in het golfslagbad. En voor de liefhebbers zijn er ook nog de avontuurlijke wildwaterbaan en meerdere waterglijbanen waaronder de Turbo Twister. Voor de peuters welke ook graag spetteren is er een veilig kinder-doe-bad waar ze zich prima de hele dag kunnen vermaken. Bij het buitenbad is er gelegenheid om te relaxen of te zonnebaden op de ruime ligweide.

Surfen op de Flow Rider

De Flow Rider is een echte uitdaging. Probeer op jouw surfbord te blijven staan terwijl je op een grote golf balanceert. Voor deze activiteit hoef je geen ervaren surfer te zijn. Natuurlijk, het is wel even oefenen om de golf de baas te zijn. Maar, iedereen kan het!

De unieke Turbo Twister waterglijbaan

Met de Turbo Twister is Center Parcs Aqua Mundo een zeer speciale top attractie rijker. Deze spectaculaire glijbaan is het allernieuwste op het gebied van waterglijbanen en de enige in zijn soort in Europa. Deze attractie torent 5 verdiepingen hoog, maar liefst 11 meter. Hij is 154 meter lang. Per uur verstuwd deze glijbaan een enorme hoeveelheid water, namelijk 680m³. De glijbaan bestaat uit drie kegelvormige delen. Na de eerste afdaling belandt je in de eerste kegel. Na een korte stilstand roetsjt je vervolgens in een hoge snelheid verder. Tot de opblaasband weer omhoog wordt gestuwd en jij het laatste stuk achterstevoren vervolgt.

Faciliteiten Aqua Mundo

Rolstoelvriendelijk
Vakantiepark / Hotel
Restaurants
Cafetaria / Café / Bar
Whirlpool
Stoombad
Sauna
Zonnebank
Massage
Glijbanen
Golfslagbad
Wildwaterbaan
Buitenbad
Dompelbad
Peuterbad
Babybad
 

Contact, tarieven en openingstijden De Eemhof

Adres

Slingerweg 1
3896 LD Zeewolde
Flevoland, Nederland
Route (Google Maps navigatie)

Telefoonnummer

0365 22 91 00

Reguliere tarieven en openingstijden

  • Dagkaart Aqua Mundo vanaf: € 19,50 (kinderen 3-11 jaar: € 16,-)
  • Avondkaart Aqua Mundo vanaf: € 12,50 (kinderen 3-11 jaar: € 10,-)
  • Baby's t/m 2 jaar gratis entree
  • Reserveer altijd uw dagje zwemmen
  • Aqua mundo is dagelijks geopend van 11:00 - 21:00 uur
  • Onjuiste info op deze pagina gevonden? Geef het aan ons door!

Afbeeldingen Aqua Mundo De Eemhof

Promotievideo CenterParcs

Reviews Aqua Mundo De Eemhof - Zeewolde

7.6 (368 beoordelingen)

Leuk zwembad voor een dagje uit

1 jaar geleden
Uw review (optioneel)
Afgelopen jaren elk jaar met de kinderen naar het zwembad geweest. Het grootste bad heeft verschillende waterniveaus en er komen vaak golven. De Turbo Twister is erg leuk, alleen er staan vaak lange rijen. De verschillende glijbanen zijn ook allemaal leuk en zijn divers, de wildwaterbaan is ook erg leuk en er zit een stuk in het midden waar je even rustig kan zitten in het water. Het buitenzwembad is ook aanwezig. Het enige grote nadeel dat ik zou kunnen noemen is dat je nog apart moet betalen als je in de flow rider wilt gaan.
Lees verder
15 van 23 critici vonden deze review nuttig

ongeoorganiseerde inefficiente toestand Aqua Mundo

2 maanden geleden
Uw review (optioneel)
wat een ongeorganiseerde inefficiente toestand daar!
Als je een bezoekje aan het zwembad wilt brengen zonder dat je in het park verblijft, kun je online een (duur en tijdsgebonden) kaartje kopen. Maar vervolgens sta je in dezelfde rij met ronkende auto's als de bezoekers van het park die zich allemaal moeten inchecken voor 1 slagboom. Eenmaal binnen moet je opnieuw in een rij staan bij het zwembad om vevolgens je online reservering om te zetten in een kaartje met een barcode. Het duurde al en met al ruim een half uur, dus tikt de tijd waarvoor je betaald hebt weg en irriteer je je rot over deze inefficientie!
Beter organiseren die oude boel ! Een apart bereikbare parkeerplaats (en ook n drop and go plek voor pubers) en een bacode op je het kaartje dat je online koopt, zodat je niet onnodig in rijen hoeft te staan en je gewoon lekker kunt gaan zwemmen.
Lees verder
6 van 7 critici vonden deze review nuttig

Online boeken met korting

    • Boek mooie CenterParcs aanbiedingen. Zowel vele vroegboek kortingen als last minutes. Tot wel 36% korting op de mooiste vakantiehuisjes, midden in de natuur. Inclusief zwemparadijs en gratis activiteiten.