Attractiepark Slagharen
Adres: Zwarte Dijk 37
7776PB
Slagharen
Overijssel
Nederland
Telefoon: +31-523-68-30-00
Website: https://www.slagharen.com/nl/

Waterpark Aqua Mexicana is een onderdeel van Attractiepark Slagharen. Met 10 spannende glijbanen en vele water-speeltuinen is dit waterparadijs plezier voor kids van elke leeftijd. Hier vermaak je je de hele dag. Het waterpark is alleen te bezoeken in combinatie met een bezoek aan het attractiepark.

Zwemparadijs waterpark aqua mexicana slagharen

In het nieuwe waterpark in Slagharen is het volop waterpret. Je waant je in Mexicaanse sferen omringt door palmbomen en watervallen. Er zijn maar liefst 10 spannende en unieke glijbanen. Ook is er een gigantisch bubbelbad voor wel 70 personen. Er zijn diverse waterspeelplaatsen voor de kids met glijbanen en sproeiers om door heen te rennen. Papa en mama kunnen ondertussen heerlijk relaxen op het terras met een hapje en een drankje. Het zwemparadijs is een echte beleving voor jong en oud.

De glijbanen van Waterpark Aqua Mexicana

  1. MexiCone: Tijdens de afdaling in deze spannende glijbaan ervaar je een heus avontuur door speciale lichteffecten en 3D projecties. Durf jij het avontuur aan?
  2. YukaTime: In deze super snelle glijbaan kan je wedstrijdjes houden met je vriendjes om te kijken wie het snelst beneden is. Ook kan je zelf kiezen uit 8 verschillende lichtshows met geluidseffecten.
  3. MagicMaya: In de super grote familieglijbaan kun je wel met 4 personen tegelijk op een luchtband naar beneden roetsjen. Eén keer is niet genoeg!
  4. De 7 overige glijbanen: Tezamen hebben deze glijbanen een lengte van 200 meter. Zo zijn er diverse waterspeeltoestellen en leuke glijbanen voor kids van elke leeftijd.

Er is van alles te beleven voor de kids

Het waterpark kent naast 10 glijbanen ook 5 verschillende baden, 2 waterspeelplaatsen, bubbelbad, een groot zwembad en 2 sprayparken. In het zwembad heb je het idee alsof je op het strand bent. Je kunt vanaf de kant zo het diepe in lopen. De sprayparken zijn speciaal voor de kleine kids. Hier vind je ondiep water met diverse water-speeltoestellen en fonteinen. Dit is genoeg waterplezier om je de hele dag mee te vermaken. Er is ook aan de kleinsten onder ons gedacht, zo is er ook een water-speeltuin voor de peuters.

lees verder...

Tarieven & openingstijden waterpark aqua mexicana slagharen

Actuele gegevens per 7 december

alles bekijken...

Online boeken met korting

Reviews 'Waterpark Aqua Mexicana - Slagharen'

6 (253 beoordelingen)
0
0
0
s2smodern