Sauna en Wellness Aanbiedingen


Sauna en Wellness Aanbiedingen

Vind de lekkerste wellness arrangementen in Nederland, België of Duitsland. Of geniet een helende wellness vakantie op een kuuroord in een tropische bestemming. Kom weer helemaal tot rust. Ontgift, ontspan en laat alle stress verdwijnen. Boek een heerlijke relax vakantie of weekendje weg, omdat u het verdiend!

Voordelige wellness vakantie of weekendje weg!

Actie van de dag

Top aanbiedingen in hotels, vakantieparken en wellness

Elke dag tientallen fantastische aanbiedingen in allerlei thema's. Van super hotel aanbiedingen en vakantiepark deals tot en met heerlijke wellness en sauna arrangementen met kortingen oplopend tot wel 90%! Maar ook top deals voor een dagje uit in eigen land of een gezellig en romantisch avondje uit met 50% korting!

Bij 'Actie van de dag', vind je de leukste aanbiedingen voor een heerlijk spontaan weekendje weg in eigen land. Vaak voor de helft van de normale prijs. Maar, wees er snel bij, want de acties zijn maar tijdelijk beschikbaar.

Makkumbeach

Beach Resort Makkum

Makkumbeach is een prachtig park aan het Friese IJsselmeerstrand. Met 200 bungalows (in 10 verschillende types van comfortabel tot zeer luxe) en 2 appartementencomplexen met 52 appartementen biedt het park een sublieme vakantie voor ieder budget. Het park heeft een persoonlijke en intieme sfeer.

Via de online-boekingmodule kunnen gasten gemakkelijk hun voorkeuren aangeven. Een privésauna, jacuzzi, whirpool?

Travelbird

TravelBird

Bij TravelBird vind je een uniek geselecteerd sauna & wellness arrangementen aanbod, voor en door reizigers. Alleen de beste accommodaties en faciliteiten en altijd tegen aanbiedingsprijzen. TravelBird heeft kwaliteit hoog in het vaandel en door haar specifieke aanbod kan zij deze ook tegen zeer lage prijzen aanbieden. De lekkerste deal vind je bij TravelBird.

Op de zeer overzichtelijke website van TravelBird vindt u een selectief vakantieaanbod voor de beste prijs.

KRAS wellness arrangementen

Een weekendje weg met KRAS wellness arrangementen

Er is genoeg te ondernemen om even lekker te kunnen ontspannen en terug te komen bij uzelf. Een dagje heerlijk relaxen in de sauna, gecombineerd met een professionele massage en u raakt weer helemaal ontspannen en in balans met uzelf.

U kunt dit weekend al beginnen met uw eigen zelf weer even te ervaren. Boek een ontspannen weekendje weg of een wellness arrangement. U kunt heerlijk de hele dag relaxen. U hoeft even helemaal niets; Behalve alleen aan uzelf denken. U kunt heerlijk genieten van sauna, stoombaden, bubbel- of kruiden baden, massages, beauty behandeling en heerlijke gezonde hapjes en drankjes.