Subtropisch Zwembad Plopsaqua De Panne

Plopsaqua stormbad

Subtropisch zwembad plopsaqua de panne in West-Vlaanderen. 🏊 Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? 🌴 Ga een dagje zwemmen in plopsaqua de panne subtropisch zwemparadijs! 💦 Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm.

Subtropisch zwembad plopsaqua de panne

AdresDe Pannelaan 68
PlaatsDe Panne
ProvincieWest-Vlaanderen
Telefoon+32 584 202 02
Websitewww.plopsa.be
Dagkaartvanaf € 21,50 p.p.

In Plopsaqua kun je heerlijk zwemmen en ravotten met tal van leuke en spannende attracties. De spannendste glijbaan is de Skydrop. Je maakt een vrije val en roetsjt op volle snelheid door een spectaculaire glijbaan. In het stormbad dein je over hoge golven en je kunt je de wilde rivier af laten voeren. In de bubbeltonnen en de sauna kun je lekker even bijkomen, verder speelt op de vele attracties. Met de verschillende spannende attracties biedt Plopsaqua een dag vol spetterend plezier.

Plopsaqua Peuterbad

Kinderspel plopsaqua de panne

Voor de kleinste kinderen is er het Wickie speeldorp, Ylvi's peuterbad en Halvars Drakkar om op te spelen. In Wicky's speeldorp kunnen de kinderen klimmen en klauteren en spetteren met allerlei watertoestellen. Peuters kunnen lekker badderen in Ylvi's peuterbad. Hier kunnen zo ook de avonturen volgen van hun Studio100 vriendjes in de Cinemagrot.

Openingstijden en ticketprijzen plopsaqua de panne

Bekijk hier de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden.

Beoordelingen plopsaqua de panne

86 beoordelingen
3.8 sterren uit 5
4 years ago
Jouw review
Thema Wicky de Viking is prachtig uitgewerkt en spreekt tot de verbeelding. Zo wordt een golfslagbad een echt storm-op-zee-bad en is de wildwaterbaan een avontuur tussen wolven en beren in poolachtig landschap. Voor de kinderen is de verdieping met waterklimrekken ook echt fantastisch. Verder is het fijn dat de glijbanen voor de ‚Äúgrote kinderen/mensen‚ÄĚ apart stonden van het zwemgedeelte waar de kleine kinderen wel mochten spelen i.v.m veiligheid en discussies met je kids om wel/niet op die hoge glijbaan te mogen. Een minpuntje is de beperkte snelheid van de snackbar en de geringe grootte van het hierbij behorende terras.
Lees verder...
5 van 5 critici vonden deze review nuttig

Center Parcs
Bungalows met 36% korting

Center Parcs

Roompot
Bungalows vanaf ‚ā¨49,- p/n

Roompot aanbiedingen

Belvilla
Unieke villa's vanaf ‚ā¨19,-

Belvilla

Meer vakantie aanbiedingen

De goedkoopste (last minute) vakantie aanbiedingen vind je op: