Subtropisch Zwembad Aqualagon Villages Nature Paris

Aqualagon villages nature paris 01

Subtropisch zwembad aqualagon villages nature paris in Bailly-Romainvilliers. 🏊 Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? 🌴 Ga een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqualagon subtropisch zwemparadijs! 💦 Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm.

Subtropisch zwembad aqualagon villages nature paris

AdresRoute de Villeneuve
PlaatsBailly-Romainvilliers
ProvincieÎle de France
Telefoon+33 161 10 77 77
Websitewww.centerparcs.nl
Dagkaart

Het subtropisch zwemparadijs Aqualagon is één van de grootste in Europa. Je vind hier spannende glijbanen en een golfslagbad, bubbelbaden, stroomversnelling en de andere waterattracties, zoals De Rots, een obstakel-parcours waarbij je moet klauteren en springen. En natuurlijk is er een Water Playhouse, een klimtoestel met waterspellen, glijbanen, waterpistolen en -spuiten en een enorme emmer die, geheel veilig, wel 900 liter water over de badgasten uitstort. Buiten zijn er enorme verwarmde lagunes, waardoor je zelfs in de winter lekker kunt zwemmen terwijl je een mooi uitzicht hebt op het meer en de promenade.

Aqualagon Villages Nature Paris 06

Ontspannen in aqualagon villages nature paris

Er is voor jonge stellen of ouders ook genoeg ontspanning in het park. Zo kan je heerlijk genieten van de bubbelbaden en de lagunes die heel het jaar tot 30 graden zijn verwarmd. Je kunt ook een bezoekje brengen aan de Deep Nature¬ģ Spa. De spa biedt een warmtepad met een zoutcabine, een Hammam, een sauna en een relax- en ontspanningsruimte. Deep Nature¬ģ biedt ook een compleet aanbod aan lichaams- en gezichtsbehandelingen, massages en zelfs diverse behandelingen voor kinderen van 6 tot 14 jaar oud.

Aqualagon Villages Nature Paris 03

Glijbanen aqualagon villages nature paris

Ontdek de spectaculaire glijbanen van Aqualagon, van lekker rustige glijbanen tot sensationele glijbanen. Met de glijbanen Rocket, Crater, Lifter, Body Experience, Tube, Liaison slide en Racer, is sensatie voor jong en oud gegarandeerd! Je kunt met een band de glijbaan of, alleen of met z’n tweeen. En dan is de Rocket, waar je in stapt en de grond werkelijk onder je voeten vandaan valt, voor je door het water roetsjt.

Aqualagon Villages Nature Paris 05

Openingstijden en ticketprijzen aqualagon villages nature paris

Tarieven voor tickets verschillen per dag en per seizoen. Controleer de openingstijden en huidige tarieven voor jouw gewenste zwemdag. Voor parkgasten is het Aqua Mundo zwemparadijs gratis toegankelijk.

Beoordelingen aqualagon villages nature paris

39 beoordelingen
4.3 sterren uit 5

Center Parcs
Bungalows met 36% korting

Center Parcs

Roompot
Bungalows vanaf ‚ā¨49,- p/n

Roompot aanbiedingen

Belvilla
Unieke villa's vanaf ‚ā¨19,-

Belvilla

Meer vakantie aanbiedingen

De goedkoopste (last minute) vakantie aanbiedingen vind je op: