Aangepaste regels zwembaden vanwege Coronavirus: Center Parcs, Sunparks, Landal Greenparks!
Huawei Herfstactie

Aqua Mundo Limburgse Peel
Adres: Peelheideweg 25
America
Limburg
Telefoon: +31 774 64 8484
Website: www.centerparcs.nl

Subtropisch zwembad aqua mundo limburgse peel in America - Limburg. ➤ Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? ➤ Ga een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs! ➤ Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm. Voor een dagje zwemmen is reserveren noodzakelijk! Het is niet toegestaan langer dan 2,5 uur in het zwembad te verblijven in verband met nieuwe Corona-maatregelen.

Subtropisch zwembad aqua mundo limburgse peel

Het subtropische waterparadijs Aqua Mundo van Center Parcs, heeft veel meer te bieden dan alleen lekker zwemmen. Lekker even kopje-onder in het golfslagbad of speel mee met jouw kinderen in het Kinder-Doe-Bad. Na alle activiteiten kan je lekker bijkomen in het bubbelbad, sauna, Turks stoombad of een bruin kleurtje opdoen onder de zonnebank.

Aqua Mundo Limburgse Peel 05

Sauna aqua mundo limburgse peel

Verwen jezelf met een bezoek aan de sauna en kom weer even helemaal tot rust. Ontspan lichaam en geest, jouw vakantie gevoel kan nu echt beginnen. Alle faciliteiten zijn aanwezig: Sauna, Turks stoombad, Bubbelbad, Koud Water Bad, Voetenbad, Rustruimte en Open haard.

Aqua Mundo Limburgse Peel 04

Openingstijden en ticketprijzen aqua mundo limburgse peel

Reviews Limburgse Peel

7.4 (195 beoordelingen)

Center Parcs Bungalows met 36% korting

Center Parcs Vroegboekkorting Zomervakantie 2019

Roompot Bungalows vanaf €49,- p/n

Roompot aanbiedingen

BelvillaUnieke villa's vanaf €19,-

Belvilla
Huawei Herfstactie