Aangepaste regels zwembaden vanwege Coronavirus: Center Parcs, Sunparks, Landal Greenparks!
Huawei Herfstactie

Tropiqua
Adres: Jan Salwaweg 2
Veendam
Groningen
Telefoon: +31 598 65 2300
Website: tropiqua.nl

Subtropisch zwembad tropiqua veendam groningen in Groningen. ➤ Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? ➤ Ga een dagje zwemmen in tropiqua veendam groningen subtropisch zwemparadijs! ➤ Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm. Voor een dagje zwemmen is reserveren noodzakelijk! Het is niet toegestaan langer dan 2,5 uur in het zwembad te verblijven in verband met nieuwe Corona-maatregelen.

Subtropisch zwembad tropiqua veendam groningen

In dit subtropisch zwembad met temperaturen van 30 graden en sfeervolle onderwaterverlichting, waant je zich in een exotische omgeving. Je vindt hier een 60 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek met stroomversnellingen, een waterkanon, warme whirlpools, een water paddenstoel, heerlijke massage-waterstralen en het baantjes-bad zijn een garantie voor een heerlijke dag.

Sauna en stoombaden tropiqua veendam groningen

Ben je opzoek naar ontspanning? Dan is het lekker relaxen in de sauna, Turkse stoombad, whirlpool of op één van de zonnebanken! Zwembad Tropiqua biedt een compleet pakket voor zwem- en wellness liefhebbers. Bezoekers kunnen, naast zwemmen en dobberen, genieten van de Finse sauna of het Turks stoombad. Papa's en mama's welke graag naar de sauna gaan, kunnen de kids met een zwemdiploma probleemloos achterlaten in het subtropisch zwembad. Naturistische sauna- en zwemavonden zijn op zaterdag ééns in de twee weken. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Openingstijden en ticketprijzen tropiqua veendam groningen

Bekijk hier de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden.

Reviews Tropiqua

7 (207 beoordelingen)
Buitenbad
1 jaar geleden
Jouw review
Jammer dat er geen wedstrijd bad buiten is met groot grasveld om te zonnen dat had meer publiek zomers getrokken
Lees verder...
2 van 4 critici vonden deze review nuttig

Center Parcs Bungalows met 36% korting

Center Parcs Vroegboekkorting Zomervakantie 2019

Roompot Bungalows vanaf €49,- p/n

Roompot aanbiedingen

BelvillaUnieke villa's vanaf €19,-

Belvilla
Huawei Herfstactie