Subtropisch Zwembad Swimfun Joure

Swimfun

Subtropisch zwembad swimfun joure in Friesland. 🏊 Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? 🌴 Ga een dagje zwemmen in swimfun joure subtropisch zwemparadijs! 💦 Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm.

Subtropisch zwembad swimfun joure

AdresSewei 3
PlaatsJoure
ProvincieFriesland
Telefoon+31 513 41 7648
Websitewww.swimfun.nl
Dagkaart€ 5,- tot € 8,50 (vanaf 4 jaar) | € 5,- (1 tot 4 jaar) | € 2,- (0 tot 1 jaar)

Beleef fantastisch waterplezier in de wildwaterbaan, glij van de glijbanen of beleef een spannend avontuur in het golfslagbad en de stroomversnelling. Het is ook lekker ontspannen in dit zwembad. Bijvoorbeeld in de whirlpool, kruidenbaden, Turkse stoomcabines, zonnebanken of sauna. Het zwembad heeft ook een heerlijk warm peuter & kleuterbad. Deze bevindt zich vlak bij de horeca, je kunt als ouders zichzelf dus ook even lekker verwennen.

Swimfun 2

Spetteren in swimfun joure

Bij Swimfun is er naast het zwembad een groot aantal leuke extra’s. Beleef spannende avonturen in de jungle van de snelle wildwaterbaan, spetter van de verschillende glijbanen of leef je uit in de hoge golven van het golfslagbad. Verder is er een buitenzwembad en voor de allerkleinsten een peuterbadje.

Swimfun 3

Openingstijden en ticketprijzen swimfun joure

Bekijk hier de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden.

Beoordelingen swimfun joure

175 beoordelingen
3.9 sterren uit 5
5 years ago
Jouw review
Mooi, modern en schoon zwembad. Zeer aangename watertemperatuur. Leuk peuterbadje voor de kleinste. Na de verbouwing is het nog leuker met de wildwaterbaan en extra glijbanen, dikke pret met de kids gehad. Het cafetaria viel mij ook niks tegen. Patat en snacks waren dikke prima.

Vloer was wel erg glad hier. Dat eb ik bij andere zwembaden niet zo ervaren!

Op een gemiddeld drukke dag was het wel erg lastig om een tafeltjes met stoelen te bemachtigen, om even te kunnen eten. Want helaas wordt hier, net als beklaagd bij veel vakantie resorts, elke stoel voorzien van iemands handdoek. Echter worden weinig stoelen daadwerkelijk gebruikt. Maar goed. Ik kan prima even een uurtje de handdoek aan de kant leggen ;) Liever zou ik echter een systeem zien als bij de resorts. Waarbij stoel claimen niet is toegestaan. En je jouw handdoek elders aan een rekje kan hangen. Zodat we mogelijke onenigheden tussen de bezoekers kunnen voorkomen.
Lees verder...
18 van 20 critici vonden deze review nuttig
2 years ago
Jouw review
Mooi zwembad maar erg druk zeker voor Corona periode. Prijs en formaat zwembad vind ik uit verhouding. Aan de hoge kant.
Reisdatum
6 augustus 2021
Lees verder...
3 van 4 critici vonden deze review nuttig

Center Parcs
Bungalows met 36% korting

Center Parcs

Roompot
Bungalows vanaf ‚ā¨49,- p/n

Roompot aanbiedingen

Belvilla
Unieke villa's vanaf ‚ā¨19,-

Belvilla

Meer vakantie aanbiedingen

De goedkoopste (last minute) vakantie aanbiedingen vind je op: