Aangepaste regels zwembaden vanwege Coronavirus: Center Parcs, Sunparks, Landal Greenparks!
Huawei Herfstactie

Blauwe Golf
Adres: Jelsumerstraat 12
Leeuwarden
Friesland
Telefoon: +31 582 13 1001
Website: www.bvsport.nl

Subtropisch zwembad de blauwe golf leeuwarden in Friesland. ➤ Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? ➤ Ga een dagje zwemmen in de blauwe golf leeuwarden subtropisch zwemparadijs! ➤ Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm. Voor een dagje zwemmen is reserveren noodzakelijk! Het is niet toegestaan langer dan 2,5 uur in het zwembad te verblijven in verband met nieuwe Corona-maatregelen.

Subtropisch zwembad de blauwe golf leeuwarden

Heerlijk ontspannen of fanatiek baantje trekken. In het ruime recreatiebad is van alles te beleven, plezier voor jong en oud! Voor een heerlijke ontspanning zijn er diverse bubbelbaden. Er is ook een wildwaterkreek en een kleuterhoek. Het zwembad heeft een 55 meter lange waterglijbaan en een golfslagbad.

Er is tevens een verwarmd buitenbad. Je kunt meedoen met de aquadisco, eens in de twee weken op vrijdag (ook geschikt voor kinderfeestjes!) en daarnaast worden er in de schoolvakanties ook vaak leuke activiteiten georganiseerd.

Openingstijden en ticketprijzen de blauwe golf leeuwarden

Bekijk hier de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden.

Reviews De Blauwe Golf

7.4 (80 beoordelingen)

Center Parcs Bungalows met 36% korting

Center Parcs Vroegboekkorting Zomervakantie 2019

Roompot Bungalows vanaf €49,- p/n

Roompot aanbiedingen

BelvillaUnieke villa's vanaf €19,-

Belvilla
Huawei Herfstactie