Subtropisch Zwembad Aquamar Katwijk

Aquamar

Zwembad aquamar katwijk in Zuid-Holland. Ga een dagje zwemmen in recreatiebad aquamar katwijk! Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm.

Zwembad aquamar katwijk

Wil je samen met je vrienden of gezin zwemmen in (de buurt van) Katwijk? In Zwembad Aquamar is er voor jong en oud iets leuks te beleven! De accommodatie beschikt over een subtropisch recreatiebad, een multifunctioneel bad, een wedstrijdbad en een ligweide met spraypark. Het recreatiebad is voorzien van verschillende speelse faciliteiten zoals een interactieve waterglijbaan met licht en geluid, een stroomversnelling en een verwarmde whirlpool. Voor de kleinste bezoekers is er een ruim peuterbassin met diverse speeltoestellen aanwezig.

Horeca van Aquamar

Lekkere trek? Tijdens de recreatieve openstelling kan je bij de Aquabar terecht voor een koude of warme versnapering. Het horecaterras in het recreatiebad is voorzien van zitjes en biedt een mooi uitzicht over het gehele recreatiebad.

Openingstijden en ticketprijzen aquamar katwijk

Bekijk de meest recente openingstijden en tarieven op de website van Aquamar.

Beoordelingen aquamar katwijk

225 beoordelingen
3.6 sterren uit 5
4 years ago
Jouw review
De prijzen zijn alles behalve stimulerend voor de jeugd. Dat kinderen onder de drie jaar ook moeten betalen is te gek, net zoals de verplichting om voor ‚ā¨ 6.40 een leeg pasje te kopen. Door deze prijzen kunnen mensen met een kleine beurs nooit met hun kinderen gaan zwemmen. Veel andere gemeenten hanteren veel vriendelijkere prijzen. De accommodatie is goed, maar rechtvaardigt m.i. niet dit prijsbeleid.
Lees verder...
17 van 22 critici vonden deze review nuttig

Center Parcs
Bungalows met 36% korting

Center Parcs

Roompot
Bungalows vanaf ‚ā¨49,- p/n

Roompot aanbiedingen

Belvilla
Unieke villa's vanaf ‚ā¨19,-

Belvilla

Meer vakantie aanbiedingen

De goedkoopste (last minute) vakantie aanbiedingen vind je op: