Aangepaste regels zwembaden vanwege Coronavirus: Center Parcs, Sunparks, Landal Greenparks!
Huawei Herfstactie

Aqua Mundo Bois Aux Daims 01
Adres: Route des Trois Moutiers
Morton
Vienne
Telefoon: +33 549 22 27 00
Website: www.centerparcs.nl

Subtropisch zwembad aqua mundo le bois aux daims in Morton - Vienne. ➤ Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? ➤ Ga een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs! ➤ Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm. Voor een dagje zwemmen is reserveren noodzakelijk! Het is niet toegestaan langer dan 2,5 uur in het zwembad te verblijven in verband met nieuwe Corona-maatregelen.

Subtropisch zwembad aqua mundo le bois aux daims

De 'Cenote Pool' is een heuse tropische onderwaterwereld met koraalriffen en tropische vissen. Met de snorkel en flippers kan je heerlijk ronddobberen in deze prachtige omgeving. Ook dit Aqua Mundo heeft een Water Playhouse voor de kids met water kanonnen, fonteinen en glijbanen. Voor de allerkleinsten is er een speciaal veilig speel-bad.

Aqua Mundo Bois Aux Daims 04

Plezier voor jong en oud aqua mundo le bois aux daims

Er is voor openingstijd baby zwemmen voor de jong ouders onder ons. Zo kan je in alle rust, voordat het grote publiek komt, heerlijk genieten in het bad van de kleine wonder. Er is ook vroege-vogel-zwemmen voor 55 plussers, om even buiten de drukte rustig een paar baantjes te kunnen trekken of gewoon te ontspannen in het warme water.

Aqua Mundo Bois Aux Daims 03

Wild waterpret in Le Bois aux Daims aqua mundo le bois aux daims

Aqua Speed: Ga met een razend tempo op een bodyboard met snel kloppend hart door de Crazy River. Een spannend avontuur voor de echte waaghals. Wildwaterbaan: In de wildwaterbaan roetsjt je zonder bootje of luchtband snel en wild door een tropische wereld vol palmbomen en exotische planten.

Aqua Mundo Bois Aux Daims 02

Openingstijden en ticketprijzen aqua mundo le bois aux daims

Reviews Le Bois aux Daims

7.2 (48 beoordelingen)

Center Parcs Bungalows met 36% korting

Center Parcs Vroegboekkorting Zomervakantie 2019

Roompot Bungalows vanaf €49,- p/n

Roompot aanbiedingen

BelvillaUnieke villa's vanaf €19,-

Belvilla
Huawei Herfstactie