Subtropisch Zwembad Le Bois aux Daims

Aqua mundo bois aux daims 01

Subtropisch zwembad aqua mundo le bois aux daims in Morton - Vienne. 🏊 Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? 🌴 Ga een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs! 💦 Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm.

Subtropisch zwembad aqua mundo le bois aux daims

AdresRoute des Trois Moutiers
PlaatsMorton
ProvincieVienne
Telefoon+33 549 22 27 00
Websitewww.centerparcs.nl
Dagkaart

De 'Cenote Pool' is een heuse tropische onderwaterwereld met koraalriffen en tropische vissen. Met de snorkel en flippers kan je heerlijk ronddobberen in deze prachtige omgeving. Ook dit Aqua Mundo heeft een Water Playhouse voor de kids met water kanonnen, fonteinen en glijbanen. Voor de allerkleinsten is er een speciaal veilig speel-bad.

Aqua Mundo Bois Aux Daims 04

Plezier voor jong en oud aqua mundo le bois aux daims

Er is voor openingstijd baby zwemmen voor de jong ouders onder ons. Zo kan je in alle rust, voordat het grote publiek komt, heerlijk genieten in het bad van de kleine wonder. Er is ook vroege-vogel-zwemmen voor 55 plussers, om even buiten de drukte rustig een paar baantjes te kunnen trekken of gewoon te ontspannen in het warme water.

Aqua Mundo Bois Aux Daims 03

Wild waterpret in Le Bois aux Daims aqua mundo le bois aux daims

Aqua Speed: Ga met een razend tempo op een bodyboard met snel kloppend hart door de Crazy River. Een spannend avontuur voor de echte waaghals. Wildwaterbaan: In de wildwaterbaan roetsjt je zonder bootje of luchtband snel en wild door een tropische wereld vol palmbomen en exotische planten.

Aqua Mundo Bois Aux Daims 02

Openingstijden en ticketprijzen aqua mundo le bois aux daims

Tarieven voor tickets verschillen per dag en per seizoen. Controleer de openingstijden en huidige tarieven voor jouw gewenste zwemdag. Voor parkgasten is het Aqua Mundo zwemparadijs gratis toegankelijk.

Beoordelingen aqua mundo le bois aux daims

48 beoordelingen
3.6 sterren uit 5

Center Parcs
Bungalows met 36% korting

Center Parcs

Roompot
Bungalows vanaf ‚ā¨49,- p/n

Roompot aanbiedingen

Belvilla
Unieke villa's vanaf ‚ā¨19,-

Belvilla

Meer vakantie aanbiedingen

De goedkoopste (last minute) vakantie aanbiedingen vind je op: