Aqua Mundo Ferienpark Park Bostalsee

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Adres: Lindenallee 1
Plaats: Nohfelden
Provincie: Saarland
Telefoon: +49 685 29 02 80
Website: www.centerparcs.nl

Subtropisch zwembad aqua mundo park bostalsee in Nohfelden - Saarland. 🏊 Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? 🌴 Ga een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs! 💦 Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm.

Subtropisch zwembad aqua mundo park bostalsee

Dit Aqua Mundo heeft een enorme speeltuin. Spetterende glijbanen, fonteinen, sproeiers, kleine watervallen en heel veel water speeltoestellen in het Water Playhouse. Er is een gigantisch waterrad waaruit het water naar beneden klettert. Dit zwemparadijs heeft drie waterglijbanen, tezamen ruim 370 meter lang! Van een sensationele banden-glijbaan met lichteffecten tot een supersnelle glijbaan met diverse inhaal-banen. Het is dikke pret met al die afdalingen van de glijbanen en de deiningen in het golfslagbad of speelplezier in het Water Playhouse. Maar er is ook voldoende ontspanning. Lekker langs het water zitten met een boek en een drankje uit het Aqua Café. Of bubbelen in de Whirlpool met meerdere bassins.

Aqua Mundo Park Bostalsee 04

De beste glijbanen van Center Parcs aqua mundo park bostalsee

  1. De Black Hole: Deze 92 meter lange donkere tunnel glijbaan is spanning en sensatie. Over een afstand van 16 meter kan je ook genieten van daglicht effecten en doorzichtige beesten figuren.
  2. De Lightning Splash: Roetsjt op de rubberbanden door deze adembenemende 142 meter lange tunnelglijbaan. Het is de langste waterglijbaan van alle Center Parcs Aqua Mundo's. Ook deze tunnel is op diverse plaatsen stoer verlicht met lichteffecten, zoals een sterrenhemel en LED-flitsers.
  3. De Aqua Racer: Deze 139 meter lange tunnel met strepen-effecten is een ware sensatie. Roetsjt met twee aparte of twee dubbele rubberen banden tegelijk naar beneden. Spectaculaire inhaalmanoeuvres verzekerd!Het schoonheids- & wellness instituut

Aqua Mundo Park Bostalsee 02

Wellness en ontspanning aqua mundo park bostalsee

Relax, laat je lekker verwennen en kom weer helemaal terug bij uzelf. De ervaren masseuses en schoonheidsspecialisten staan hier voor je klaar met o.a.: Massage, Manicure, Pedicure en Cosmetische behandelingen.

aqua mundo park bostalsee 06

Openingstijden en ticketprijzen aqua mundo park bostalsee

Beoordeling Park Bostalsee

8 (156 beoordelingen)

Center ParcsBungalows met 36% korting

Center Parcs

RoompotBungalows vanaf ‚ā¨49,- p/n

Roompot aanbiedingen

BelvillaUnieke villa's vanaf ‚ā¨19,-

Belvilla

Meer vakantie aanbiedingen

De goedkoopste (last minute) vakantie aanbiedingen vind je op: