Subtropisch Zwembad Aquadome Scheldorado Terneuzen

Aquadome

Subtropisch zwembad aquadome scheldorado terneuzen in Zeeland. 🏊 Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? 🌴 Ga een dagje zwemmen in aquadome scheldorado terneuzen subtropisch zwemparadijs! 💦 Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm.

Subtropisch zwembad aquadome scheldorado terneuzen

AdresStuvesande 2
PlaatsTerneuzen
ProvincieZeeland
Telefoon+31 115 615 500
Websitewww.aquadomescheldorado.nl
Dagkaart€ 10,- p.p.

Tropisch waterplezier en vermaak. Het Aquadome heeft een ruim golfslagbad. Als de scheepshoorn luidt, komen de golven in hoog tempo aanrollen en deint je mee in het woelige water. Het is ook lekker zwemmen, spetteren en ravotten in het recreatiebad met een buitenbad waar het water ook heerlijk warm is!

Voor de kleintjes is er een warm, veilig en ondiep bad in jungle stijl met leuke attracties zoals een krokodil, apen, val-emmers en een speelhuis met glijbanen. Uiteraard hebben wij ook gezorgd voor kinderboxen, kinderstoelen en speciale aankleedruimtes. Verder heeft het zwembad een waterval, stroomversnellingen, water paddenstoelen, sproei-palen en plonsbaden. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Openingstijden en ticketprijzen aquadome scheldorado terneuzen

Bekijk hier de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden.

Beoordelingen aquadome scheldorado terneuzen

162 beoordelingen
3.3 sterren uit 5
5 years ago
Jouw review
Wij waren als eerste in het zwembad gekomen, bij inkomst werden onze flesjes water en boterhammen al ingenomen. Toen wij een half uurtje gezwommen hadden, kwam er een badwachtster naar me toe om mij te vertellen dat mijn zwembroekje net te klein was en dat dat niet toegestaan was. Zij gaf mee een zeer onredelijke en seksistische toelichting en vroeg me of ik iets anders bij had. Dat had ik natuurlijk niet dus ze zij dat ze zou overleggen met haar collega’s. Verder heb ik daar niets van gehoord, maar dit verpeste mijn ervaring zeker. Verder moet het echt opgeknapt worden.
Lees verder...
6 van 12 critici vonden deze review nuttig
4 years ago
Jouw review
Geen eten en drinken mee, assortiment restaurant bedroevend en erg duur. Entree ook erg prijzig voor kapot en half gesloten zwembad. Golfslagbad was vandaag kapot, zeggen ze al een jaar lang volgens recensies. Buitenbad dicht kluisjes werken niet, enz. En om 17:30 moesten we oprotten. We gaan om 18 uur dicht. Advies blijf dicht en ga nooit meer open op deze manier.
Lees verder...
6 van 6 critici vonden deze review nuttig

Center Parcs
Bungalows met 36% korting

Center Parcs

Roompot
Bungalows vanaf ‚ā¨49,- p/n

Roompot aanbiedingen

Belvilla
Unieke villa's vanaf ‚ā¨19,-

Belvilla

Meer vakantie aanbiedingen

De goedkoopste (last minute) vakantie aanbiedingen vind je op: