Aangepaste regels zwembaden vanwege Coronavirus: Center Parcs, Sunparks, Landal Greenparks!
Huawei Herfstactie

Waterwyck Vrijzwemmen
Adres: Gagelsweg 25
Steenwijk
Overijssel
Telefoon: +31 521 51 4807
Website: dewaterwyck.nl

Subtropisch zwembad de waterwyck steenwijk in Overijssel. ➤ Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? ➤ Ga een dagje zwemmen in de waterwyck steenwijk subtropisch zwemparadijs! ➤ Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm. Voor een dagje zwemmen is reserveren noodzakelijk! Het is niet toegestaan langer dan 2,5 uur in het zwembad te verblijven in verband met nieuwe Corona-maatregelen.

Subtropisch zwembad de waterwyck steenwijk

Volop spetterplezier in Zwembad De Waterwyck in Steenwijk. Je kunt je hier volop vermaken in het uitgebreide recreatiebad met een spiksplinternieuwe, interactieve 45 meter glijbaan, de GoH20. Je kunt hier natuurlijk ook lekker ontspannen in de whirlpool, jetstreams, bruisbaden en in de Exotic Garden met stoomcabines en kruidenbaden. Dankzij het uitzwembad, kun je van het binnenbad naar buiten zwemmen. Rond het buitenbassin is een grote ligweide met zonneterras. Voor de kleinsten is er een aparte peuterhoek met peuterbad.

Waterwyck

Heel veel zwemplezier de waterwyck steenwijk

Wil je rustig baantjes zwemmen, dan kun je dit doen in het 25 meter lange wedstrijdbad. In zwembad De Waterwyck kun je uiteraard ook terecht voor een feestje. Het zwembad biedt meerdere arrangementen voor kinderfeestje, waarbij ze heerlijk kunnen ravotten in het water en kunnen genieten van lekkere snacks in de nieuwe lounge van het zwembad.

Openingstijden en ticketprijzen de waterwyck steenwijk

Bekijk hier de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden.

Reviews De Waterwyck

7.6 (84 beoordelingen)

Center Parcs Bungalows met 36% korting

Center Parcs Vroegboekkorting Zomervakantie 2019

Roompot Bungalows vanaf €49,- p/n

Roompot aanbiedingen

BelvillaUnieke villa's vanaf €19,-

Belvilla
Huawei Herfstactie