Aangepaste regels zwembaden vanwege Coronavirus: Center Parcs, Sunparks, Landal Greenparks!
Huawei Herfstactie

Aquafun Sportiom 05
Adres: Victorialaan 10
Den Bosch
Noord-Brabant
Telefoon: +31 736 46 4646
Website: www.sportiom.nl

Subtropisch zwembad sportiom zwemparadijs aquafun in Noord-Brabant. ➤ Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? ➤ Ga een dagje zwemmen in sportiom zwemparadijs aquafun subtropisch zwemparadijs! ➤ Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm. Voor een dagje zwemmen is reserveren noodzakelijk! Het is niet toegestaan langer dan 2,5 uur in het zwembad te verblijven in verband met nieuwe Corona-maatregelen.

Subtropisch zwembad sportiom zwemparadijs aquafun

Subtropisch zwemparadijs Aquafun Sportiom. Stort je van de top van een vulkaan in het golfslagbad, roetsj in no-time van één van de snelle glijbanen het water in of laat je meeslepen door de avontuurlijke wildwaterrivier. De allerkleinsten vermaken zich in het kinderbad. In de zomer is ook het buitenbad geopend.

Aquafun Sportiom 06

Subtropisch avontuur in AquaFun Sportiom! sportiom zwemparadijs aquafun

Probeer één van de supersnelle glijbanen in het subtropische zwemparadijs. Met een speciale verflaag is de glijbaan donker gemaakt op een paar ringen na. Daardoor lijkt het alsof je supersnel gaat. Ook de wildwaterrivier zorgt voor een bloedstollende afdaling. Op een grote zwemband glijd je vanaf de top van de vulkaan naar het golfslagbad. Naast veel indoor waterpret, beschikt AquaFun Sportiom ook over een verwarmd buitenbad en ligweide voor een verfrissende plons of lekker zonnen.

Openingstijden en ticketprijzen sportiom zwemparadijs aquafun

Bekijk hier de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden.

Reviews Aquafun Sportiom

7.4 (374 beoordelingen)

Center Parcs Bungalows met 36% korting

Center Parcs Vroegboekkorting Zomervakantie 2019

Roompot Bungalows vanaf €49,- p/n

Roompot aanbiedingen

BelvillaUnieke villa's vanaf €19,-

Belvilla
Huawei Herfstactie