Over het ontstaan van subtropischzwembad.eu

Tropical islands resort14

Ons verhaal en beoordelingen van subtropischzwembad.eu. De eerste echte verzamel website van subtropische zwembaden in Nederland sinds 2012.

Tropisch vakantiegevoel in eigen land

Subtropische zwembaden was al van kinds af aan een geluk makend en fascinerend iets. De passie voor zwemparadijzen is gebleven ook na de jonge jeugd. Al bij binnenkomst de chloorlucht, brengt je direct terug naar dat gevoel wat je als klein kind had bij het binnenlopen van een overdekt zwembad. Dan snel omkleden en de warme ruimte van het zwembad inlopen. De palmbomen en echte planten gaven het gevoel dat je op vakantie bent. Dan het heerlijk warme water. De golven van het golfslagbad. En natuurlijk de glijbanen. Uren lang plezier en genot. Het was echt de ultieme ontspanning. Tussendoor even lekker een patatje en een kroket of frikandel-speciaal. En dan uiteraard ook nog even in het warme kruidenbad en de sauna. Ik kon er niet genoeg van krijgen en heb dan ook vele subtropische zwembaden in Nederland bezocht.

Eerste subtropisch zwembad website van Nederland

Op een dag wilde ik graag weten welke subtropische zwembaden ik in Nederland nog niet had bezocht. Vooral welke ik had gemist en nog wilde bezoeken uiteraard. Dat bleek nog lastig. Er was geen verzamelwebsite voor subtropische zwembaden in Nederland. Dat kon ik natuurlijk niet met rust laten. De verzamelwebsite ben ik dus zelf gaan maken. Een domeinnaam bleek ook nog lastig, omdat vele domeinnamen kopen maar nooit gebruiken. Maar uiteindelijk was het resultaat daar en is subtropischzwembad.eu in 2012 gelanceerd.

En met succes. Want al snel kreeg de website vele bezoekers per maand. Toen werd een hobby website voor eigen gebruik ineens iets serieus. En had ik een kwaliteit te waarborgen richting mijn website bezoekers. Ik ontving vragen van bezoekers en ook verzoeken tot het toevoegen van zwembaden. Zo zijn er later ook vele baden toegevoegd van Belgi√ę, Duitsland en Frankrijk. En uiteraard kwam toen ook de concurrentie om de hoek kijken met hun versie van een zwembad verzamelsite. Maar met nog een beetje verborgen trots, kan ik dan toch zeggen dat mijn website de eerste was van Nederland en Belgi√ę!

Beoordelingen over ons

529 beoordelingen
4.8 sterren uit 5
2 years ago
Jouw review
-Heel vriendelijk personeel
-Met burkini (lichaamsbedekkende kledij) zwemmen mogelijk ?
-In de halve groene buis mijn brilglas kwijtgeraakt. Lag ergens op de bodem van het zwembad. Onmiddellijk gemeld aan de redders. 1 van hen ging in het zwembad om te zoeken. Mijn brilglas werd teruggevonden, waarvoor hartelijk bedankt aan de redder ‚̧ԳŹ
Reisdatum
28/11/2021
Lees verder...
0 van 0 critici vonden deze review nuttig