Plopsaqua
Adres: De Pannelaan 68
B-8660
De Panne
West-Vlaanderen
België
Telefoon: +32-584-202-02
Website: https://www.plopsaqua.be/nl

Plopsaqua het zwemparadijs van Pretpark Plopsaland. Duik samen met de Maya de Bij, Wickie de Viking en andere vriendjes van Studio100 in een spetterend avontuur, vol spannende attracties. Een wild waterrivier, een Stormbad en de sensationele Skydrop. Durf jij het aan?

Zwemparadijs Plopsaqua

In Plopsaqua kun je heerlijk zwemmen en ravotten met tal van leuke en spannende attracties. De spannenste glijbaan is de Skydrop. Je maakt een vrije val en roetsjt op volle snelheid door een spectaculaire glijbaan. In het stormbad dein je over hoge golven en je kunt je de wilde rivier af laten voeren. In de bubbeltonnen en de kun je lekker even bijkomen, verder speelt op de vele attracties. Met de verschillende spannende attracties biedt Plopsaqua een dag vol spetterend plezier. 

Kinderspel in Plopsaqua

Voor de kleinste kinderen is er het Wickie speeldorp, Ylvi's peuterbad en Halvars Drakkar om op te spelen. In Wicky's speeldorp kunnen de kinderen klimmen en klauteren en spetteren met allerlei watertoestellen. Peuters kunnen lekker badderen in Ylvi's peuterbad. Hier kunnen zo ook de avonturen volgen van hun Studio100 vriendjes in de Cinemagrot. 

lees verder...

Tarieven & openingstijden Plopsaqua

Actuele gegevens per 21 september

alles bekijken...

Reviews 'Plopsaqua - De Panne'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault