Swimfun Joure

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Adres: Sewei 3
Plaats: Joure
Provincie: Friesland
Telefoon: +31 513 41 7648
Website: www.swimfun.nl

Subtropisch zwembad swimfun joure in Friesland. 🏊 Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? 🌴 Ga een dagje zwemmen in swimfun joure subtropisch zwemparadijs! 💦 Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm. Voor een dagje zwemmen is reserveren noodzakelijk! Kijk op de website van het zwembad voor eventuele Corona-maatregelen!

Subtropisch zwembad swimfun joure

Beleef fantastisch waterplezier in de wildwaterbaan, glij van de glijbanen of beleef een spannend avontuur in het golfslagbad en de stroomversnelling. Het is ook lekker ontspannen in dit zwembad. Bijvoorbeeld in de whirlpool, kruidenbaden, Turkse stoomcabines, zonnebanken of sauna. Het zwembad heeft ook een heerlijk warm peuter & kleuterbad. Deze bevindt zich vlak bij de horeca, je kunt als ouders zichzelf dus ook even lekker verwennen.

Swimfun 02

Spetteren in swimfun joure

Bij Swimfun is er naast het zwembad een groot aantal leuke extra’s. Beleef spannende avonturen in de jungle van de snelle wildwaterbaan, spetter van de verschillende glijbanen of leef je uit in de hoge golven van het golfslagbad. Verder is er een buitenzwembad en voor de allerkleinsten een peuterbadje.

Openingstijden en ticketprijzen swimfun joure

Bekijk hier de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden.

Beoordeling Swimfun

7.8 (174 beoordelingen)
Lekker genieten
2 jaar geleden
Jouw review
Mooi, modern en schoon zwembad. Zeer aangename watertemperatuur. Leuk peuterbadje voor de kleinste. Na de verbouwing is het nog leuker met de wildwaterbaan en extra glijbanen, dikke pret met de kids gehad. Het cafetaria viel mij ook niks tegen. Patat en snacks waren dikke prima.

Vloer was wel erg glad hier. Dat eb ik bij andere zwembaden niet zo ervaren!

Op een gemiddeld drukke dag was het wel erg lastig om een tafeltjes met stoelen te bemachtigen, om even te kunnen eten. Want helaas wordt hier, net als beklaagd bij veel vakantie resorts, elke stoel voorzien van iemands handdoek. Echter worden weinig stoelen daadwerkelijk gebruikt. Maar goed. Ik kan prima even een uurtje de handdoek aan de kant leggen ;) Liever zou ik echter een systeem zien als bij de resorts. Waarbij stoel claimen niet is toegestaan. En je jouw handdoek elders aan een rekje kan hangen. Zodat we mogelijke onenigheden tussen de bezoekers kunnen voorkomen.
Lees verder...
17 van 18 critici vonden deze review nuttig
Erg druk en (te) hoge prijs voor grote van zwembad
2 maanden geleden
Jouw review
Mooi zwembad maar erg druk zeker voor Corona periode. Prijs en formaat zwembad vind ik uit verhouding. Aan de hoge kant.
Reisdatum
6 augustus 2021
Lees verder...
0 van 0 critici vonden deze review nuttig

Center ParcsBungalows met 36% korting

Center Parcs

RoompotBungalows vanaf €49,- p/n

Roompot aanbiedingen

BelvillaUnieke villa's vanaf €19,-

Belvilla