menu

Vakantieparken met subtropisch zwemparadijs

Het Tikibad is niet alleen een tropisch zwemparadijs. Het is een wereld van plezier voor de kids. Met elf spannende glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van Nederland en België!

Van de wilde 'Tyfoon' tot de relaxte 'Lazy River'. Er is voor iedereen plezier op de 11 glijbanen en attracties van het Tikibad Duinrell.

Boek voordelig een pakketreis naar Duinrell

Dolle waterpret voor jonge en oude kinderen in het prachtige tropische waterparadijs in het Vlaamse Oostduinkerke aan zee. Een heerlijke omgeving het hele jaar door, met allerlei activiteiten en ontspanning.

Sunparks Aanbiedingen

Lekker spetteren in het Pierenbad voor de kleinste kids of spannende stroomversnellingen en wilde golven voor de grote kids. Terwijl u zich heerlijk kunt laten verwennen in de sauna en het wellness center.

Sunparks Aanbiedingen

Het is heerlijk ontspannen en dikke waterpret voor alle kids in dit mooie zwemparadijs van CenterParcs Les Ardennes, midden in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Ideaal voor een weekendje- of midweek weg.

CenterParcs Aanbiedingen

In het Belgische Aquafun zwemparadijs vindt u alles van dikke waterpret voor de kids tot een ontspannen wellness dag voor volwassenen. Laat u heerlijk verwennen met een schoonheidsbehandeling of massage.

Sunparks Aanbiedingen

Het Aqua Mundo in midden Frankrijk is volop waterpret met spannende glijbanen en een wildwaterbaan. Er zijn activiteiten voor iedere leeftijd en ook volop mogelijkheid om u heerlijk te laten verwennen.

CenterParcs Aanbiedingen

Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs voor jong en oud. Een park in een prachtige omgeving met talloze activiteiten en ontspannings-mogelijkheden. Verwen jezelf in het prachtige Franse Normandië.

CenterParcs Aanbiedingen

Een subtropisch zwemparadijs vol waterpret voor kids van alle leeftijden en ontspanning voor de ouders. Spetterende waterattracties voor spannende avonturen en ontspannen rust.

CenterParcs Aanbiedingen

In het Franse Aqua Mundo in Les Trois Forêts kunt u lekker pootje baden of spectaculair waterpret beleven op de spannende glijbanen. Of laat u verwennen in Nature & Spa met een ontspannende massage.

CenterParcs Aanbiedingen

In dit Aqua Mundo kunt u snorkelen in een onderwaterwereld met tropische vissen. Er is dikke waterpret voor de kids in het Water Playhouse en het is heerlijk relaxen in de bubbelbaden en de Spa.

CenterParcs Aanbiedingen

Het Aqua Mundo in Park Hochsauerland is van alle subtropische genotten voorzien. Van dikke waterpret voor de kids tot heerlijk relaxen in de spa. Ook kunt u hier een spannend duikarrangement boeken.

CenterParcs Aanbiedingen

In de Aqua Mundo in Bispinger Heide kunt u lekker pootje baden, op het terras zitten of baantjes trekken. Of laat u verwennen in Nature & Spa, het Health & Beauty Center, met een ontspannende massage.

CenterParcs Aanbiedingen

Een prachtige waterwereld met palmbomen en tropische planten. Uiteraard wordt er ook aan de kleintjes gedacht: voor de kids is er het veilige Kinder-doe-bad. U kunt ook heerlijk relaxen in de Spa.

CenterParcs Aanbiedingen

Het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo in Center Parcs Park Nordseeküste is bruisend waterplezier voor jong en oud. Een tropische waterwereld van ruim 4.000 vierkante meter strekt zich voor u uit.

CenterParcs Aanbiedingen

Meer waterpret is niet mogelijk. Hier vindt u de beste glijbanen van Center Parcs. Het 4.000m2 grote tropische zwemparadijs is vermaak en avontuur voor jong en oud. Ook is het relaxen in de Welness & Spa.

CenterParcs Aanbiedingen

U kunt naast zwemmen tussen de tropische vissen ook prachtig snorkelen in het Aziatisch Vissersdorp. Het is een unieke ervaring.

CenterParcs Aanbiedingen

Aqua Mundo De Vossemeren is sensationeel waterplezier voor het hele gezin! U voelt zich hier als een tropische vis in het water.

CenterParcs Aanbiedingen

In de Limburgse Peel kunt u heerlijk zwemmen, deinen in het golfslagbad en roetsjen van de glijbanen. Uw kids vermaken zich prima in het Kinder-Doe-Bad met de koninklijke kikkerfamilie en de octopus.

CenterParcs Aanbiedingen

In het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs geniet u van prachtige waterattracties en beleefd u spanning en ontspanning. Voor de kids is er het veilige Kinder-doe-bad met veel aangepaste speeltjes.

CenterParcs Aanbiedingen

Een echt subtropisch zwemparadijs! Met de snelste wildwaterbaan van alle CenterParcs parken. Het zwemparadijs is ideaal voor kids. Ze vervelen zich geen moment in het kinder-doe-bad of verzonken schip.

CenterParcs Aanbiedingen

Aqua Mundo De Kempervennen heeft een 62 meter lange glijbaan, een wildwaterbaan en een koraalbad. In het subtropisch zwembad kunt u zelfs snorkelen tussen de tropische vissen in het Leven in Zee-bad.

CenterParcs Aanbiedingen

Aqua Mundo Port Zélande is een compleet subtropisch paradijs met prachtige glijbanen en wildwaterbaan. Het paradijs heeft ook een complete Wellness & Spa. Geniet een heerlijke massage in het Beauty Center!

CenterParcs Aanbiedingen

Subtropisch zwembad Aqua Mundo in Park Zandvoort biedt veel waterplezier. Want naast de waterglijbanen en het veilige Kinder-Doe-Bad, kunt u hier een filmpje kijken in de Aqua Cinema.

CenterParcs Aanbiedingen

In de Aqua Mundo in De Eemhof kunt u lekker zwemmen. Maar naast het golfslagbad, de wildwaterbaan en de waterglijbanen, is er nog een unieke attractie. U kunt er ook surfen op de unieke Flow Rider.

CenterParcs Aanbiedingen

Beleef sensationele waterpret in Aqua Mundo met het vernieuwd thema bad, 25-meter bad, golfslagbad en wildwaterbaan. Uw kinderen kunnen er lekker op los spartelen in het Kinder-doe-bad.

CenterParcs Aanbiedingen

Naast het bungalowpark is het subtropisch zwemparadijs gelegen. Hier word je als ouder weer net zo jong en opgetogen als uw kind, wanneer u vol overgave van de reuze glijbaan naar beneden gaat.

Boek voordelig een accommodatie

Het is altijd subtropisch genieten in dit zwemparadijs. Neem een duik in het golfslagbad, roetsjt van de Black Hole glijbaan met sterrenhemel of ontdek de spectaculaire Lazy River.

Ook heeft het tropisch paradijs heerlijke relax baden, zoals: een kruidenbad, bubbelbad en sproedelbad. Even helemaal ontspannen kan in de infrarood sauna. En er zijn zelfs snelbruiners om de dag met een bruin kleurtje af te sluiten.

Boek voordelig een accommodatie

Altijd mooi weer en tropisch warm, witte zandstranden, palmbomen en het geluid van watervallen op de achtergrond. Ervaar het bij Europa's grootste overdekte tropische zwemparadijs en vakantie oord, Tropical Islands in Duitsland.

In het tropisch dorp vind u diverse authentieke tropische gebouwen. Hier bevinden zich ook de meeste restaurants en cafés. In de avond kunt u hier genieten van diverse tropische shows en animatie.

Boek voordelig een pakketreis naar Tropical Islands