TIP bungalow Bretagne 🏕️ Kerou

Prijs€274,-€428,- -36%
Vertrek opZaterdag 10 september 2022
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieSandaya Tent Sahari 2 slk
Bestemming Frankrijk »  Bretagne »  Clohars-Carnoët
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieBungalowSpecials
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij BungalowSpecials

Goedkope bungalow Frankrijk ✅ 7 Dagen logies in Kerou, Clohars-Carnoët ✅ € 274,-  ✅ TIP bungalow Bretagne - Frankrijk met vertrek op zaterdag 10 september 2022 ✅ Veilig boeken bij BungalowSpecials met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Bungalowpark Kerou

Aan de grillige kust van de Zuid-Finistère, in Bretagne, zal Camping le Kérou je verleiden door zijn schitterende ligging aan zee, zijn familiale sfeer en zijn leuke en de talloze, al dan niet sportieve activiteiten voor het hele gezin.Minder dan 500 meter scheiden de camping en de stranden van Kérou of Bellangenet: slechts een klein poortje scheid je van de weg naar het strand! Je kunt hier genieten van de uitzonderlijke omgeving tussen kreken en fijn zand, of leren zeilen of surfen.Ontspanning nodig? Camping Le Kérou verwent je met zijn Spa, in een privé-wellnessruimte kom je helemaal tot rust. En als het verkennen van de omgeving je wat lijkt, maak dan een prachtige wandeling naar de havens van Doëlan en Pouldu, beroemd als inspiratiebron voor Paul Gauguin. Naast deze camping in Bretagne, bieden wij ook de 5-sterren camping Domaine des Ormes aan.

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 10 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder BungalowSpecials, op datum van publicatie: 2022-05-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!