Welke subtropische zwembaden hebben een zandstrand? ➤ Vind hier de subtropische zwembaden met een wit zandstrand om echt tropisch te genieten. ➤ Alle overdekte subtropische zwemparadijzen met een echt zandstrand in Europa.

  • Subtropisch zwembad zandstrand in Overijssel. ➤ Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? ➤ Ga een dagje zwemmen in zandstrand subtropisch zwemparadijs! ➤ Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm. Voor een dagje zwemmen is reserveren noodzakelijk! Het is niet toegestaan langer dan 2,5 uur in het zwembad te verblijven in verband met nieuwe Corona-maatregelen.

  • Subtropisch zwembad zandstrand nabij Berlijn. 🏊 Heerlijk zwemmen in subtropische temperaturen onder de palmbomen? 🌴 Ga een dagje zwemmen in zandstrand subtropisch zwemparadijs! 💦 Lekker een dagje weg met de kinderen, met veel water-spetter-plezier, lekkere snacks en ontspanning voor de ouders. Het zwembad is schoon, veilig en altijd tropisch warm. Neem de lokale Corona-maatregelen in acht!