Aanbieding bungalow Languedoc-Roussillon 🏕️ L'île des Papes

Prijs€323,-€621,- -48%
Vertrek opZaterdag 3 juni 2023
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieSandaya Cottage 6/7 pers 3 slk airco
Bestemming Frankrijk »  Languedoc-Roussillon »  Villeneuve lez Avignon
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieVacanceselect
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Vacanceselect

Goedkope bungalow Frankrijk ✅ 7 Dagen logies in L'île des Papes, Villeneuve lez Avignon ✅ € 323,-  ✅ Aanbieding bungalow Languedoc-Roussillon - Frankrijk met vertrek op zaterdag 3 juni 2023 ✅ Veilig boeken bij Vacanceselect met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Bungalowpark L'île des Papes

Gelegen tussen de Gard en de Vaucluse, aan de poorten van Avignon, de stad van de pausen, verwelkomt Camping Île des Papes u met familie of vrienden. Gelegen op een privé-eiland met bomen, in het midden van de Rhône, zal deze camping u verleiden voor een vakantie in Zuid-Frankrijk.Een waterpark om u op te frissen of te trainen met 's ochtends aquarobics, animatie gedurende het hele seizoen voor kinderen, sportvelden voor uw gezellige momenten en alles op slechts 15 minuten van de steegjes van Avignon, rijk aan geschiedenis en erfgoed.Zoek je meer luxe? dan bieden de Premium cottages je alles wat je je maar wensen kunt en deze liggen ook nog eens op een rustige plaats in een voetgangersgebied. 

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 3 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Vacanceselect, op datum van publicatie: 2022-11-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!